Gradonačelnik primio najuspješnije maturante

 

Čestitke na ostvarenom uspjehu najistaknutijim maturantima Grada Pule u školskoj godini 2016./17. uputio je na današnjem prijemu gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić.

„Vi ste naša izvrsnost kojoj kao grad i regija trebamo težiti, jer smo naprosto premali da bi bili prosječni“ istaknuo je Miletić nadodavši kako je najvrjednije ulagati u znanje. „Kao Grad ističemo se po tome što veliki dio proračunskih sredstava usmjeravamo upravo ka društvenim djelatnostima kako bi za mlade osigurali što bolju kvalitetu življenja i uvjete obrazovanja“ kazao je gradonačelnik pritom naglasivši kako se i u budućnosti planiraju značajna ulaganja, poput nastavka uređenja studentskog doma. Za kraj svim maturantima je poručio kako vjeruje da će svojim stečenim znanjem, iskustvom, kreativnošću i zalaganjem naš grad u budućnosti učiniti još boljim, ljepšim i ugodnijim za život.

Pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović pridružila se čestitkama te im zaželjela puno uspjeha u daljnjoj naobrazbi i u životu. Ujedno, zajedno s gradonačelnikom Miletićem najboljim maturantima uručila i prigodne darove, kao nagradu za njihova postignuća.

Najuspješniji pulski maturanti su: Manuel Sabo iz Škole za turizam i ugostiteljstvo, Amalija Pifar iz Strukovne škole, Korado Travalja iz Industrijsko-obrtničke škole, Jelena Pelicari iz Medicinske škole, iz Valentina Bašić Tehničke škole, Patrik Bolković iz Gimnazije, Romana Radetić iz Škole Dante Alighieri, Linda Korotaj iz Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna, Keti Križman iz Ekonomske škole, Ana Hrelja iz Privatne škole Jurja Dobrila, Mateo Ujčić iz Škole za odgoj i obrazovanje i Tijana Stakić iz Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova. U njihovo ime, i u ime svih ravnatelja srednjih škola s područja Pule zahvalu na prijemu uputio je ravnatelj Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula Davor Kliman. „Drago mi je što je Grad prepoznao trud naših maturanata te im na ovaj lijep način odao priznanje“ kazao je Kliman.

Pin It on Pinterest