2. proljetni koncert pred crkvom Majke Božje od Kuj u Ližnjanu

 

KUD Kuje iz Ližnjana organizira 2. proljetni koncert prid crikvon Majke Božje od Kuj U Ližnjanu. Koncert se održava u subotu, 27.svibnja sa početkom  u 19.00 sati u organizaciji KUD-a „Kuje“ Ližnjan.

Koncert postaje tradicionalan, a posvećuje se Majci Božjoj od Kuj, svake godine krajem svibnja mjeseca.
Cilj i poruka programa je nastup KUD-ova,klapa,recitatora,plesača i svirača iz našega kraja promovirajući vrijednosti kulturne baštine i poticaj za stvaranje novih.

Ovogodišnji izvođaći programa su Mandolinistički orkestar KUD-SAC“Lino Mariani“ Pula- Pola,Klapa Škerac KUD-a „Mendula“ iz Medulina,djeca recitatori,plesači,svirači klavira, mali roženičari KUD-a „Kuje“ i pjevači KUD-a „Kuje“.
Nakon koncerta će biti fešta od srdela uz druženje i pjesmu.

KUD „Kuje“ čiji je predsjednik Vojmir Perković ove godine obilježavaju 20 godina uspješnog djelovanja u Općini Ližnjan i šire.
Nastupali su u Kastvu, Vodnjanu, Međuriću kraj Kutine u gostima „Češke Besede“ Međurić,Gornjoj i Donjoj Bistri,Ježenju rodnom mjestu Biskupa Jurja Dobrile u Jadreškima,Šišanu,Valturi, na svečanom sastanku Obrtničke Komore županije Istarske, u Zračnoj luci Pula uveličavši svečanost otvaranja novih aviolinija i dr.

Glavna proslava 20 godišnjice biti će koncert na Puntican u ližnjanskoj uvali Kuje 24. lipnja

Dođite i podržite ližnjanski KUD „Kuje“.

Pin It on Pinterest