Krenuli upisi u dječji kamp na Fratarskom otoku

 

U organizaciji Sportske zajednice Grada Pule i suorganizaciji RSD Uljanik i Fratarskog d.o.o. te pod pokroviteljstvom Grada Pule i ovog će ljeta na Fratarskom otoku biti organiziran Dječji ljetni sportski kamp. Kamp, čija je misija promocija sporta i ekologije kod djece raznih dobnih skupina, ove godine obilježava jubilarnu desetu godinu postojanja.

Dječji ljetni kamp namijenjen je za djecu u dobi od 5 do 12 godina, a rok za prijave je do četvrtka 30. lipnja 2017. godine. Ove godine planirane su tri smjene u trajanju od dva radna tjedna, s time da prva smjena započinje 3. srpnja. Druga smjena održat će se od 17. do 28. srpnja, a treća i, posljednja, od 31. srpnja do 11. Kolovoza. Dnevno trajanje kampa predviđeno je od 8,00 do 16,00 sati.

Programski sadržaj bazira se na plivanju, obuci neplivača, savladavanju skokova u vodu, mini vaterpola, jedrenja, veslanja u kajaku i ronjenja. Uz navedeno, djeca će se imati prilike okušati u raznim sportskim igrama i radionicama kao što su učenje orijentacije na moru i u prirodi te tehnike disanja i zarona.

U okviru ljetnog kampa, djeca će kroz sport i zabavu steći nova znanja i usavršiti svoje psihofizičke sposobnosti poput motoričkih i sportskih vještina te tjelesne kondicije.  Cijeli program ljetnog kampa vode stručne osobe na čelu s voditeljem kampa prof. Brankom Uležićem, dobitnikom godišnje nagrade za obuku neplivača u Hrvatskoj za 2012. godinu.

Dodatne informacije o ljetnom kamu i upisima mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona Sportske zajednice Grada Pule 052/216-554, 052/212-946, 098 224 513 ili osobno na adresi Marsovo polje 6 .(1. kat).

Pin It on Pinterest