Predrag Pliško dobio podršku SDP-ovog i HNS-ovog kandidata Josipa Percana

 

PULA – Kandidat IDS-a za načelnika Općine Marčana Predrag Pliško dobio je službenu podršku SDP-ovog i HNS-ovog kandidata za načelnika Općine Marčana u prvom krugu izbora Josipa Percana. Percan je, naime, u prvom krugu dobio podršku 14,09 posto birača, što nije bilo dovoljno za ulazak u drugi krug te su njegov tim i on odlučili svoju podršku dati IDS-ovom kandidatu Predragu Plišku,

Tom prigodom, Pliško je od srca zahvalio na ukazanoj podršci za koju kaže da mu predstavlja dodatnu motivaciju i vjeru u pobjedu 4. lipnja, jer sve više mještana i političkih stranaka, čak i suparnika u tom pogledu, prepoznaje kvalitetu njegovog programa za bolju Marčanu.

– Temeljni zadatak IDS-a Marčane bit će kontinuirano razvijati općinu i raditi na poboljšanju kvalitete života svih mještana, a rezultat prvog kruga izbora, kao i podrška Josipa Percana pokazuju da je to u javnosti prepoznato i cijenjeno.

– Još jednom od srca zahvaljujem na podršci kandidatu za načelnika iz prvog kruga izbora Josipu Percanu, hvala što je prepoznao kvalitetu našeg programa, trud koji je uložen u kreiranje istog i najvažnije od svega, hvala što je prepoznao našu ljubav prema Općini Marčana te iskrenu želju i ambiciju da stvari promijenimo nabolje. Nećemo iznevjeriti njegovo ni ičije povjerenje, zaključio je kandidat IDS-a za načelnika Općine Marčana Predrag Pliško.

SDP-ov i HNS-ov kandidat za načelnika Općine Marčana Josipa Percan istaknuo je kako „Predraga Pliška pozna dugi niz godina, još iz osnovne škole, kao iskrenu i poštenu osobu, a danas dijelimo iste moralne vrijednosti i viziju razvoja Općine Marčana, stoga ima moju punu podršku kao kandidat za načelnika Općine Marčana“.

– Uvjeren sam da će uz Predraga i njegov tim Općina Marčana konačno dobiti razvojni zamah u skladu s njezinim velikim potencijalima i mogućnostima te krenuti putem napretka i uspjeha kakvim zaslužuju sve Marčanke i Marčanci, kazao je Percan te zaključio:

– Ovim putem pozivam sve svoje birače da u nedjelju, 4. lipnja, na drugom krugu lokalnih izbora podrže Predraga Pliška za načelnika Općine Marčana!

Pin It on Pinterest