Čak 54 trgovine u akciji Late Night Shopping

 

U četvrtak 22. lipnja od 20,00 sati do ponoći u Puli će se održati 6. po redu manifestacija Late Night Shopping. Riječ je o akciji u kojoj su uključene 54 trgovine u širem gradskom središtu koje će kupcima nuditi popuste od minimalno 15 posto. Manifestacija će biti obogaćena glazbenim programom i modnom revijom, a zabavni program će se održati na dvije lokacije, na Portarati na kojoj nastupaju “Trio Val” i na Tržnici gdje će svirati grupa Fault.

Prilikom predstavljanja ovogodišnje akcije na današnjoj konferenciji za novinare pomoćnica pročelnika Ureda Grada Pule Lovorka Hajdić Golja izrazila je zadovoljstvo što je Grad od samih početaka partner manifestacije. „Drago nam je da se tradicija održala i što je kod građana prepoznata vrijednost Pula Late Night Shoppinga, na zadovoljstvo trgovaca, ali i kupaca. Vizija razvoja našeg grada je učiniti ga poželjnim mjestom za život i rad, a upravo ovakve i slične manifestacije jedan su od načina na koji to možemo postići“, kazala je Hajdić Golja.

Direktorica Turističke zajednice Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj dodala je kako je ova manifestacija organizirana s ciljem da privuče brojne goste i domaće na druženje u gradu te kako se nada da će biti jednako uspješna kao i prošlogodišnja.

Predsjednica Ceha trgovaca pri pulskom Udruženju obrtnika i idejna začetnica manifestacije Elida Cerovac Bakiš pozvala je sve zainteresirane građane da se u četvrtak 22. lipnja od 20,00 sati odazovu pozivu i uživaju u još jednom Pula Late Night Shoppingu.

Pin It on Pinterest