Rovinjski koncert Olivera zbog najavljene kiše prebacuje se na 6.7.

Zbog najavljene obilne kiše koncert Olivera Dragojevića koji se trebao održati ovu subotu, 1. srpnja na prostoru Valdibore, održat će se 6. srpnja u prostoru bivše Tvornice duhana Rovinj (ex-TDR).
Ovogodišnje, sedmo izdanje Rovinj Jazz Festivala donosi nastupe domaćih glazbenih zvijezda Olivera Dragojevića, zajednički koncert Zorana Predina i Matije Dedića 14. srpnja te Josipe Lisac 22. srpnja. I ove godine, tijekom srpanjskih dana, publika će uživati u vrhunskim glazbenim interpretacijama u prostoru bivše Tvornice duhana (ex-TDR).
Oliver ove godine slavi 70-i rođendan i obilježava 50 godina iznimne glazbene karijere. Tijekom svog glazbenog vijeka zasluženo uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, ali ostaje dostupan za svakog poklonika te i danas, s jednakim žarom i voljom, sjeda za klavir, svira, pjeva i snima nove pjesme. Iza njega su 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia.
Ulaznice za Oliverov koncert, kao i druga dva koncerta, dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i online putem www.eventim.hr.
OLIVER, 6. SRPNJA (četvrtak)
MATIJA DEDIĆ I ZORAN PREDIN, 14. SRPNJA (petak)
JOSIPA LISAC, 22. SRPNJA (subota)

Pin It on Pinterest