Ljetna knjižnica na Fratarskom otoku

 

Uz uživanje u bogatom ljetom programu na Fratarskom otoku, ove godine Puljani i ostali gosti na svom omiljenom ljetovalištu mogu uživati uz brojne knjige. Upravo su taj novitet – projekt  „Knjigu na sunce!“ i otvorenu ljetnu knjižnicu jučer na otoku predstavili  Nela Načinović, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Vjekoslav Jozanović, direktor Fratarskog d.o.o. Pula.

U maloj otočnoj knjižnici svoje mjesto na policama pronašlo je 200-tinjak naslova: romana na hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku, knjiga za djecu, časopisa, stripova… posebno odabranih za opuštanje u hladovini ili na plaži.

Knjižnica se nalazi uz recepciju otoka Veruda, otvorena je 24 sata i namijenjena svima.

Nakon što odabrane knjige ili časopise pročitate, vratite ih u ljetnu knjižnicu, ponesite kući ili zamijenite vašom knjigom koju ste već pročitali. Također, u ljetnoj knjižnici nalazi se knjiga dojmova te Vas pozivamo da upišete koju ste knjigu pročitali, ocijenite je, zapišete svoje dojmove – poručuju iz Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Projekt je osmišljen i realiziran u suradnji Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Fratarskog d.o.o. Pula, s ciljem promocije knjižnice, knjige i čitanja te dodatne ponude posjetiteljima na Fratarskom otoku.

Uživajte u ljetu na Fratarskom uz knjigu!

Pin It on Pinterest