Održan okrugli stol: “Kako ostvariti svoj potencijal u Istri”

 

Mambo Istriano organizirao je okrugli stol pod naslovom “Kako ostvariti svoj potencijal u Istri” u četvrtak, 13.srpnja, u prostoru HGK-a.

Uz kratku prezentaciju portala www.mamboistriano.com, Mambo Istriano na okruglom stolu ugostio je svoje informatore s kojima surađuje radi informiranja i savjetovanja javnosti.

Gosti okruglog stola bili su voditeljica knjigovodstvenog ureda Cvek Consulting Renata Cvek, voditeljica plesnog studija Art Dance Tatjana Samuele Ban, fotograf Zlatko Gotovac i dizajnerica Art Core studija Ksenija Mijoković.

Razgovorom prisutni su se izjasnili kako u Istri postoji veliki potencijal koji se iskorištava, ali se da još može iskoristiti u svim segmentima umjetnosti i poslovanja.

Zlatko Gotovac napomenuo je kako prema broju stanovnika u usporedbi s događajima Istra se može usporediti sa Zagrebom te da su mediji ti koji svojim segmentom mogu usmjeriti građanstvo na pozitivne i kvalitetne sadržaje.

Renata Cvek naznačila kako je Istra, ali i Hrvatska, mjesto s jakim financijskim potencijalom koji se može iskoristiti uz pravilno savjetovanje te pridržavanja zakonskih odredbi.

Primjer odličnog poslovanja dala je Tatjana Samuele Ban koja u svojoj školi plesa Art Dance ima 150 članova, te je svoje poslovanje proširila i van Pule i otvorila programe plesanja u Svetvinčentu, dok je Ksenija Mijoković spomenula kako se je svoj potencijal prepoznala od samog djetinjstva te ga je kroz život nastavila gajiti i pretvorila u posao.

Pin It on Pinterest