Najavljena manifestacija ‘‘INK na Kaštelu’’

 

Istarsko narodno kazalište – Gradsko kazalište Pula krajem srpnja seli na Kaštel, gdje će u četiri dana odigrati tri predstave u svojoj produkciji. Tako će građani 25. i 27. srpnja moći vidjeti ”Rinimo ga naprid”, 26. srpnja su “Štuorice od polnoći” koje će se održati u Centru Herman Potočnik Noordung, dok je zadnja predstava na rasporedu “Mistero Buffo” 28. srpnja.

Povodom tih izvedbi na Kaštelu je održana i tiskovna konferencija na kojoj su bili prisutni akteri ove četverodnevne manifestacije ”INK na Kaštelu”.

Redatelji i glumci su mahom svi izrazili svoje zadovoljstvo igranjem predstava na otvorenom, te pozvali pulsku i inu publiku da se u nastavku sezone razonode i zabave “kazalištem pod zvijezdama” budući je riječ o komedijama, a jeka u Posjetiteljskom centru Hermana Potočnika Noordunga pridonijet će mističnoj atmosferi predstave Štuorice od polnoći koja se jedina igra u tom, zatvorenom, prostoru.

Treba istaknuti kako je glumica u ”Rinimo ga naprid” Romina Vitasović rodila, te je direktno iz kazališta ”Komedija” doletjela pulska glumica Nina Kaić Madić koja će odigrati ulogu Slavice Molinari.

Sve predstave počinju u 21 sat, a ulaznice možete kupiti preko stranice http://www.ink.hr i na blagajni INK (tel. 052/212-677) od 10 do 13 sati, te sat vremena prije predstave.

Pin It on Pinterest