Humanitarni koncert – FORCA ‘ISTRIJANA’ u Žminju 30. srpnja

 

Jučer  je u maloj dvorani Doma sportova Mate Parlov u Puli, sa početkom u 11.30 sati, održana konferencija za javnost, na kojoj je predstavljana organizacija i provedba Humanitarnog koncerta -FORCA ‘ISTRIJANA’, čiji je cilj prikupiti 70.000,00 kuna neophodnih financijskih sredstva za kupnju neophodne specijalne boćarske opreme (10 seta boća i dvije sprave za boćanje) za potrebe igrača i igračica BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’, za sudjelovanje na državnim i međunarodnim boćarskim natjecanjima. Prisutnima su se uz prisutne članove Kluba i ostale drage goste, volontere prijatelje našeg Kluba, obratili predstavnik donatora koncerta, gospodin Sanjin Galant iz ‘The BAR’-a iz Žminje, gospodin Dean Damjanić u ime izvođača koncerta, u ime pokrovitelja zamjenica Istarskog župana gospodina mr.sc. Valtera Flego, gospođa Sandra Čakić Kuhar i načelnik Općine Žminj, gospodin Željko Plavčić.

Predsjednik BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’, gospodin Davor Komar, na početku konferencije predstavio je vrlo impozantan rad Kluba, uz veliku zahvalu svih sponzorima, donatorima i simpatizerima Kluba, a zasebno pokroviteljima koncerta.
U sklopu konferencije pripremljena je i video najava koncerta u organizaciji voditelja koncerta Dražena Turine Šajeta, koja će se predstavljati na društvenim mrežama, kako bi koncert posjetio što veći broj ljudi.
Na kraju same konferencije u boćanju sa članicama našeg Kluba, iskušali su se dožupanica gospođa Čakić Kuhar i žminjski načelnik, gospodin Plavčić pojedinačno, dok su se igrajući u paru iskušali Dražen Turina Šajeta i Dean Damjanić, protiv najtrofejnije hrvatske boćarice Melise Osmanović i članice Kluba Sabine Brezac, najbolje sportašice Općine Fažana u 2016. godini.

Vidimo se u Žminju/Zad Kaštela u nedjelju 30. srpnja 2017. godine, Žminj, s početkom u 20.00 sati.
Unaprijed zahvaljujemo na svemu što činite za osobe s invaliditetom.

 

Pin It on Pinterest