Sporty Spice i Zucchero osvajaju Pulsku Arenu.

 

Svi se sigurno dobro sjećate mega popularne ženske grupe Spice Girls. Upravo će se jedna od njih, kao posebna gošća, pridružiti legendarnom Zuccheru u pulskoj Areni 13.8.

Melanie C je godinama vladala glazbenim ljestvicama prije nego se otisnula u solo vode.  1999. godine snimila je svoj album prvijenac i prodala više od 3 milijuna albuma te provela više od 200 tjedana
na top ljestvicama u Velikoj Britaniji. 2004. godine osnovala je Red Girl Record i pod tim labelom izdala četiri albuma, ‘Beautiful Intentions’, ‘This Time’, ‘The Sea’ i‘Stages’.

Prošlog listopada izdala je svoj sedmi album pod nazivom Version of Me koji predstavlja potpuno novo glazbeno poglavlje u njenom životu. Iza nje su nevjerojatni rezultati.

Surađivala je na 11 pjesama kojesu bile broj 1 u VelikojBritaniji i do danas je ostala jedini izvođač koji je bio na vrhu kao solo pjevač, u duetu, kvartetu i kvintetu.

Ovaj uistinu neobični duet zasigurno će biti osvježenje u vrućoj pulskoj noći. Besmrtni Zucchero začaratće vas svojim vokalom i karizmom a upravo će Melanie C biti „začin“ koji će zaokružiti večer i pretvoriti je u pravu glazbenu poslasticu.

Ne propustite na vrijeme nabaviti ulaznice za ljetni spektakl 13.8. u pulskojAreni.  Možete ih kupiti u sustavu Eventim po cijenama od 290 kuna – parter // 350 kuna – tribina sjedenje

Pin It on Pinterest