Pulska noć i ove godine privukla mnogobrojne građane i turiste

 

Tradicionalna trinaesta Pulska noć i ove je godine privukla brojne posjetitelje koji su na ulicama našega grada mogli uživati u bogatom gastro i glazbenom programu. Zabava se odvijala na čak sedam punktova u središtu grada, a programskim sadržajem zadovoljene su sve generacije.

 

Na glavnoj pozornici na Forumu nastupili su popularni Gustafi, Sasha 21, 10Veterinari i Pepe Ljuna, na Trgu sv. Tome kod katedrale nastupili su Double dose i St. Thomas Quintet, a u Ulici Sergijevaca Fiorin Jazz orchestra. Za zabavu na Danteovu trgu bili su zaduženi TrioVal Acustic, a dok su na Portarata prolaznike uveseljavali Anelidi, Vesna Nežić Ružić i In vino veritas. Glazbeni program održao se i na Giardinima gdje su svoje skladbe izveli Cherrybombz i Lift express te na samoj Tržnici Enigma band i Side effects band.

Uz dobru glazbenu atmosferu posjetitelji su mogli uživati u okusima mediterana kušajući srdelu na gradelama. Na nezaobilaznoj Gradeladi na Giardinima podijeljeno je preko tisuću porcija srdela, vina i kruha koji su se mogli kupiti po pristupačnoj cijeni od 15,00 kuna.

Ovogodišnje izdanje Pulske noći ispunilo je sva očekivanja te se bez zadrške može kazati kako ova manifestacija postaje djelom tradicije grada Pule, njegovih građana i turista.

Pin It on Pinterest