Održan Rekreacijsko plesni dan u Šijanskoj šumi

 

Ovog je vikenda Pula bila domaćinom Rekreacijskog plesnog dana u Šijanskoj šumi organiziranog od strane Udruge S Pole Dance. Posjetitelji su se tako mogli, uz pratnju kvalificiranih trenera, okušati u funkcionalnom treningu te sportskom plesu na šipci za djecu i odrasle. Ovaj zabavan sportski događaj svojim prisustvom podržao je i zamjenik gradonačelnika Robert Cvek koji je zaključio kako je spoj sporta i prirode dobitna kombinacija za zabavu i rekreaciju.

„Cilj je bio svim zainteresiranima prezentirati kako treninzi izgledaju, a sve kako bismo ih zaintrigirali i motivirali na daljnje učenje elemenata“ istaknula je predsjednica Udruge Žaklina Kostešić.

Rekreacijski dan upotpunili su i poznati gosti Maja Pirc, Ivo Štrkljević te članovi Plesnog Studija CoolStep koji su tom prigodom izveli svoje plesne točke.

Naime, S Pole Dance prva je aktivna udruga u Puli za promociju sportskog plesa na šipci, a koja članovima nudi mogućnost plesnog, sportskog ili kombiniranog treniranja. Treninzi su podijeljeni na stupnjeve za početnike, srednje i one napredne.

Pin It on Pinterest