Izvučen dobitnik nagradne igre „Filantropska mapa grada Pule“

 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Turistička zajednica Grada Pule u rujnu su prošle godine predstavile Turistički itinerer pulskih filantropa, koji je izrađen u sklopu izložbe #filantropija…? u suradnji sa autorom izložbe Andrejom Baderom, te je po prvi puta ovog ljeta bila otvorena nagradna igra „Filantropska mapa grada Pule“ koja je trajala tijekom turističke sezone od 01.06. do 01.09.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je potrebno odgovoriti na 10 pitanja koja su se nalazila na mapi (na 4 jezika), a koja se besplatno mogla preuzeti u Info centru Turističke zajednice Pula. Pulski filantropi mogu se pronaći na svakom koraku pa su tako s jedne strane „Filantropske mape grada Pule“ bile prikazane lokacije filantropskih djela i zdanja, a na poleđini mape kratke crtice o istima.

Nagrada ove igre bio je vikend za dvije osobe u Boutique Hostelu Joyce u Puli u dvokrevetnoj sobi „Joyce“. Izvlačenje je održano u srijedu u Turističkoj zajednici Pule, slučajnim odabirom iz kutije u kojoj su se nalazile sve prijave izvučen je sretan dobitnik nagrade Jan Ruzic iz Australie

  • Ruzic će nagradu iskoristiti na način da se prethodno najavi u Boutique Hostel Joyce u Puli u kojem je osigurana  nagrada.

Više o nagradnoj igri možete saznati na web stranicama Zaklade www.filantropija.hr i www.civilnodruštvo-istra.hr te na www.pulainfo.hr i u Info centru TZ Pula na Forumu u Puli.

Pin It on Pinterest