Krenula humanitarna aukcija “KAD SE MALE RUKE SLOŽE”

 

Jučer, 14. listopada 2017. u 21,00 krenula je  humanitarna aukcija pod nazivom KAD SE MALE RUKE SLOŽE. Cilj  iste je, prikupljanje donacija u vidu licitacije usluga i predmeta, te prikupljanje novčanih donacija za naše male najpotrebnije sugrađane i napuštene šapice.

Svi prikupljeni novci iz aukcije i novčane donacije namijenjene su:
1. Kupnji djela božićnih poklona za djecu iz Dječjeg doma Ruža Petrović (u suradnji sa udrugom FB PULJANI HUMANITARCI ) i djecu iz Doma za odgoj djece i mladeži (projekt SRCE BEZ GRANICA ); <3
2. Plaćanje šestomjesečnog računa za marende za djecu čiji roditelji nisu u mogućnosti plaćati istu (u suradnji sa udrugom POKLONI MI BUDUĆNOST);
3. Kupnja namirnica i higijenskih potrepština za najugroženije obitelji (u suradnji sa udrugom NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH);
4.Za naše napuštene,ali voljene i ne zaboravljene šapice (u suradnji sa udrugom RUKA ŠAPI,udrugom SNOOPY, i drugi);
5. Za našu mladu sugrađanku koja je prošle godine doživjela tešku prometnu nesreću i trenutno se nalazi na rehabilitaciji.

Humanitarnu aukciju koja će se održati na fb stranici https://www.facebook.com/groups/1986828481560416/ , pokrenula je naša sugrađanka Tamara Kalčić, koja naglašava: MI SMO SE UJEDINILI jer nam je svima isti cilj, a to je pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija! Tamara se zahvaljuje svima na podršci i ukazanom povjerenju, te upućuje veliku zahvalu svim donatorima. Zahvalama se pridružuju i sve udruge, kojima je suradnja i zajedništvo jako bitno, jer jedino na taj način se može pomoći onima kojima je pomoć svih nas i više nego potrebna.

Pozivamo Vas sve da se pridružite aukciji i licitiranjem predmeta i usluga pružite ruku pomoći napotrebitijima.

Pin It on Pinterest