”Out of place and time” nova modna kampanja dizajnerice Antonele Gregorović

 

”Out of place and time” nova je modna kampanja za kolekciju ”Amor”  vodnjanske dizajnerice Antonele Gregorović.

Kolekcija je predstavljena početkom listopada u Rijeci na reviji Extravagant gala by Eternity. 

Bajkovitom kampanjom Antonela nas je odvela u neka davna vremena. Savršena kulisa za predstavljanje ”Amor” kolekcije bio je dvorac Isabella iz 19. st na otoku Sv. Nikola kraj Poreča te Villa Polesini.

”Kampanjom za kolekciju ”Amor” htjela sam se vratiti u neka davna vremena velikih ljubavi pa su i odabrane lokacije te koje nas vraćaju u prošlost. Duge volumiozne haljine detaljima inspirirane prošlošću u verziji modernog doba savršeno su se uklopile u vrt i stepenište dvorca.”

Kolekcijom se isprepliće ljubav simbolizirana crvenom i bordo bojom  te oblicima srca koji se pojavljuju na printevima materijala.

Siluete su ženstvene s naglaskom na upadljive, bogate i dojmljive volane. Crvena boja komplementira statement komadima kolekcije koji su moćni i uzbudljivi, te ostavljaju snažan vizualni utisak.

Fotografije potpisuje Ana Lorencin Buljan, model Sara Dilber ( Tijara model menagement) , make up- Andrea Prodan, Hair -Tedi Krakar. Lokacija Valamar Isabella Miramare Island i Villa Polesini Poreč. 

 

 

Pin It on Pinterest