BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’ POBJEDNICI KUP-a HRVATSKE U BOĆANJU ZA OSOBE S INVALIDITETOM

 

‘ISTRIJANI’ ZLATO, DVA SREBRA I BRONCA. DAVOR KOMAR PO 15-ti PUTA PRVAK HRVATSKE.

Boćari/ice našeg Kluba, Melisa Osmanović, Davor Komar, Samanta Lukšić i Zoran Peruško, upravo su se vratili odigranog KUP-a Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, koji je održan ovog vikenda u Požegi.
Član Kluba Davor Komar iz Pule, osvojivši na KUP-u 1. mjesto – zlato bez ijednog poraza, rezultatima 14:0, 9:1, 7:1, 5:1 u polufinalu i 9:1 u finalu, postao je po petnaesti puta prvak Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom.

3. mjesto – broncu, u istoj BC4 kategoriji osvojila je izvrsna Melisa Osmanović, također iz Pule.
2. mjesto – srebro u boćarskoj kategoriji BC1 osvojio je član Kluba Zoran Peruško iz Peruški, kojemu je zlato ‘pobjeglo’ za jednu vrlo ‘gustu’ pobjedu.
2. mjesto – srebro u boćarskoj kategoriji BC3 osvojila je izvrsna članica Kluba Samanta Lukšić iz Jurani pokraj Pićna.

Sakupivši sa pobjedama 8 ukupnih bodova sa KUP-a, naš je Klub osvojio i prelazni pehar KUP-a, koji smo prošle godine dijelili sa riječkim boćarskim Klubom. Komar i Osmanović su kao pobjednici svojih grupa u istoj kategoriji, igrali polufinale jedan protiv drugog, inače bi ukupni rezultat Kluba bio još i veći.

Iskrene čestitke organizatorima i svim sudionicima KUP-a Hrvatske!

Nakon KUP-a u Požegi, sada slijedi završno 4. kolo prvenstva Hrvatske koje će se održati u domaćinstvu našeg Kluba u Puli 18. studenog 2018. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole ‘Veli Vrh’, sudjelovanje na međunarodnom prvenstvu Poljske od 30.11. do 03.12.2017. godine, te nacionalni memorijalni turnir u Velikoj Gorici, čime ujedno završava i boćarska sezona 2017.

Pin It on Pinterest