Besplatna radionica: Lajk za kulturu

 

Udruge Metamedij i Pulska filmska tvornica, u okviru svojih dugogodišnjih medijskih projekata Medijski kultivator i Medionauti organiziraju besplatnu radionicu „Lajk za kulturu – stvaranje sadržaja i promocija na društvenim mrežama“.

Polaznici će usvojiti znanja i vještine potrebne za stvaranje kvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama koji će privući, informirati i potaknuti ciljanu publiku na raspravu. Program je osmišljen i prilagođen mladima srednjoškolske dobi, temelji se na praktičnom radu te radu u malim grupama, uz stručnu pomoć i mentorstvo.

Tijekom radionice obrađivati će se teme vezane uz novinarstvo (voditelj: Boris Vincek), reportažnu fotografiju (voditelji: Hassan Abdelghani i Danijel Kiršič), community menadžment i društvene mreže (voditelji: Mijena- Agencija za digitalni marketing). Fokus će biti na najkorištenijim društvenim mrežama u Hrvatskoj – Facebooku i Instagramu. Program uključuje i posjete događanjima u kulturi.

Radionica se sastoji od 4 susreta koji će se održati 6. prosinca (srijeda), 7. prosinca (četvrtak), 14. prosinca (četvrtak) i 18. prosinca (ponedjeljak) u prostoru udruge Metamedij (Gajeva 3, DC Rojc), od 17.00 do 20.00 sati.

Broj sudionika je ograničen.
Rok za prijavu: 4. prosinca 2017.

Detaljan program i prijavnicu potraži na:
http://metamedia.hr/lajk-za-kulturu/

Pin It on Pinterest