“ŽETVA” MEDALJA U VELIKOJ GORICI ZA “ISTRIJANU”

 

‘ISTRIJANI’ DVA ZLATA, TRI SREBRA I DVIJE BRONCE
MEMORIJALNI TURNIR ‘MARIJAN DOBRINČIĆ
Velika Gorica 09.12.2017. godine

Sa sedam pehara i medalja vratili su se sinoć boćari i boćarice našeg Kluba iz održanog natjecanja u Velikoj Gorici. Bila je to prava ‘žetva’ pehara i medalja za naš Klub!
Igrač Kluba Zoran Peruško iz Peruški, bez ijednog je poraza u ‘njegovoj’ kategoriji BC1 –pojedinačno, osvojio 1. mjesto, odnosno zlato.
Bez poraza i također sa osvojenim 1. mjestom u kategoriji BC4 – pojedinačno, ‘zlato’ je osvojio pulski boćar Davor Komar.
2. mjesto (srebro), također u kategoriji BC4 pojedinačno osvojila je puležanka melisa
Osmanović.
U kategoriji BC3 pojedinačno, 2. mjesto (srebro) je osvojio puležan Draško Bartolić, dok je 3. mjesto (broncu) u istoj kategoriji osvojila Samanta Lukšić iz Jurani pokraj Pićna.
U kategoriji BC5 pojedinačno, 2. mjesto (srebro) osvojio je Robert Raste iz Pule, dok je 3. mjesto (broncu) u istoj kategoriji osvojio Adriano Stihović iz Lindara.

Plasman u ovoj BC5 bio bi i bolji da se naši igrači nisi susreli jedan protiv drugog u polufinalu, što je automatski izbacilo jednog od naših igrača iz utrke za 1. mjesto. Koristimo priliku i iskreno zahvaliti i sportskim asistentima u kategorijama BC1 i BC3, puležankama Hanni Burić i Tini Matejčić i Nives Lukšić iz Jurani.

BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’ u Veliku Goricu je otišao sa najjačom postavom Kluba. Svih sedam igrača i igračica Kluba koji su sudjelovali na turniru, osvojili su po medalju/pehar.
Na turniru je sudjelovalo osam sportskih Klubova iz različitih krajeva Hrvatske.

Nakon ovog prvenstva, naš Klub broji 144 osvojenih pehara/medalja za 1, 2 i 3 mjesta na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, čime nastavljamo našu jedanaestu godišnju
dominaciji u boćanju za osobe s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, kao najtrofejniji boćarski Klub osoba s invaliditetom.

U ovoj 2017. boćarskoj sezoni osvojili smo 35 pehara/medalja!
Ovim natjecanjem u Velikoj Gorici, za naš je Klub i službeno završila ova vrlo aktivna boćarska sezona 2017. godine.

BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’

Pin It on Pinterest