Cvjećarni Arco Iris titula najljepšeg izlog Božića 2017.

 

„Jako mi je drago da ste primijetili moj trud jer je potrebno puno vremena kako bi se uredio izlog, ali i cijeli prodajni prostor. Kako je ovo jedan od najljepših mjeseci u godini, potrudila sam se kako bi se svi kupci koji uđu ugodno osjećali i osjetili duh Božića“ kazala je Marta Roce vlasnica cvjećarne kojoj je pripala titula najljepšeg izloga Božića 2017. godine.

Novčanu nagradu od 1000 kuna i naljepnicu Turističke zajednice Grada Pule za najljepši izlog uručila je pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić-Golja te je u ime gradonačelnika Pule Boris Miletića i svoje osobno zahvalila svima na uloženom trudu i kreativnosti u uređenju svojih izloga.

„Drago mi je što se nalazimo u cvjećarni Arco Iris koja kontinuirano i izuzetno kreativno radi na uređenju svojih izloga. Cilj ove tradicionalne akcije je da se izgledom izloga doprinese cjelokupnom, boljem, izgledu našeg grada tijekom cijele godine. Želimo motivirati naše trgovce da i na taj način ožive Pulu i ostvare viziju našeg grada kao destinacije poželjne, ugodne, za život i rad“ kazala je Hajdić Golja te tom prilikom svima zaželjela blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2018. godinu.

Ocjene je dobilo pet trgovina čiji su izlozi najljepše i najkreativnije uređeni. Drugo mjesto pripalo je izlogu Le Mode dok se izlog Kervera smjestio na treće mjesto. Iza njih bio je izlog Tally Weijl  dok je peto mjesto zauzela trgovina Bonbonniere Kraš.

Direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj pohvalila je sve vlasnike trgovina na trudu čime su doprinijeli božićnoj atmosferi u gradu te je navela kako su pohvale žirija dobile i trgovine Shoe Be Do, Top shop, Marija, Naš dom, E cigarete, Domino, Udruga djece i mladih oštećena sluha Istre, Čitaonica umirovljenika i Enoteca Istriana.

Akcije izbora najljepših izloga pokrenute su još 2011. godine od strane Turističke zajednice Pule i Grada Pule kako bi potaknulo trgovine na uređenje svojih izloga. Tijekom godine provodi se čak pet akcija.

Pin It on Pinterest