Program zadnjeg vikenda u 2017. na tržnici

 

U subotu, 30. prosinca očekuje vas ponovo bogat program na pulskoj centralnoj tržnici. Naime, izlagači Mirisa i okusa predstavit će se sa svojim proizvodima te će to biti prigoda da kupite nešto izvrsno za nepce ali i za poklone. U subotu će se posebno po prvi puta predstaviti i dva nova izlagača. A za vas smo pripremili i veseli zabavni program te fritaju u velikoj Pulskoj padeli.Na 1. katu tržnice otvorene su nove trgovine koje nude sasvim posebne i kvalitetene proizvode. Tako će se i na trgu pored zgrade tržnice predstaviti proizvodi iz Kaldira. Vlasnik Vedran Flego donosi nam sušeno voće i povrće, konzervirano voće i povrće te druge delicije. Zove se Deborina škrinjica i ima svoju priču. Njihovi proizvodi dolaze iz cijele Istre.

Noviteti dolaze i iz trgovine Marinela delicije koja se također nalazi na 1. katu zgrade tržnice u centru Pule. Oni nude proizvode od tartufa, proteinsko brašno industrijske konoplje i konopljino ulje, sok od aronije, vrhunska istarska vina malvaziju i teran, rakije raznih vrsta i okusa, maslinovo ulje, domaće kekse bez šećera. Posebno izdvajamo ponudu proizvoda od šumskih gljiva ali i više vrsta ajvara (s vrganjima, lisičarkama, mrkim trubama, miješani ajvar sa crnim tartufom), zatim vrganje u octu, tjesteninu s vrganjima i mrkim trubama, u ponudi cijele godine nalaze se suhi i zamrznuti vrganji, a tijekom njihove sezone možete kupiti sviježe vrganje, lisičarke i tartufi.

Zabavno-glazbeni program tijekom jutra bit će uz Vesnu Nežić Ružić i duo Magnoliju. Na tržnici možete provesti ugodno prijepodne nazdravljajući s prijateljima ili ispijajući jutarnju kavicu.

Progam će se održati i na 1. katu zgrade tržnice gdje će se za glazbeni štimung pobrinuti grupa Boom.

Subota je dan kada za vas pripremamo fritaju od 2018 jaja u velikoj Pulskoj padeli te se degustacija fritaje očekuje oko 11 sati.

Radno vrijeme:

Tijekom blagdanskih dana pulske tržnice će biti otvorene po posebnom radnom vremenu. Tako u ponedjeljak, 25. prosinca tržnica neće raditi, a u utorak, 26. prosinca će biti otvorena prema nedjeljnom radnom vremenu. 

Još dva dana početkom siječnja 2018. godine tržnice će biti zatvorene, točnije 1. i 6. siječnja 2018. godine.

 

 

Pin It on Pinterest