TIJARAnewsFESTIVAL započeo izložbom svadbene fotografije u prepunoj Galeriji Makina

 

Započeo je TIJARAnewsFESTIVAL koji u svom novom konceptu uključuje TIJARAartNEWS, TIJARAfashionNEWS i TIJARAsposaNEWS.

TIJARAartNEWS, Istra weddingdestination, izložba svadbene fotografije okupila je hrvatske fotografe koji su ovjekovječili svadbeni trenutak na području Istre kroz 24 rada. Tom prilikom u Galeriji Makina naznačena je važnost Istre kao destinacije za vjenčanja. Projekt je to koji zadnjih nekoliko godina plasira Tijara model& event management agencija s partnerima Turističkom zajednicom Istarske županije, Turističkom zajednicom Grada Pule te Hrvatskom gospodarskom komorom. Cilj je jačanje gospodarskog segmenta u domeni vjenčanja te popularizacija Istre kao wedding destinacije nacionalnom i internacionalnom stanovništvu. U cilju je gostovanje TIJARAartNEWS izložbe i u drugim nacionalnim i internacionalnim galerijama tokom godine.

 

 

Na otvaranju se HassanAbdelghani, voditelj Galerije Makina, osvrnuo na važnost a ujedno i zapostavljenost svadbene fotografije kao umjetničke fotografije. Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijare, ukazala je na važnost nastavka djelovanja projekta te razvoj i razvitak gospodarskog segmenta vjenčanja. Rajko Boričić, vlasnik Foto Festivala, u ime svih fotografa naznačio je važnost popularizacije Istre u domeni vjenčanja. Vina Benazić ponudila su istarski proizvod, nekoliko vrsta svojih najboljih vina, svim posjetiteljima izložbe.

Posjetitelji će do subote moći pogledati radove 11 hrvatskih fotografa: Foto Festival wedding photography, Matija Kljunak Weddings, Gospon Slikar Weddings, Saša Halambek photography, Lukart wedding photography,  Šimunić – Pulić wedding photography, Ivančić photography, Indigoblu weddings, Edna Jurcan Photography, Pirowski wedding photography, With love from Anushcka.

Izložbu u Galeriji Makina u Puli, na koju je ulaz slobodan, možete posjetiti od ponedjeljka do petka (15.-19.1.) od 18 do 20 sati te u subotu (20.1.) od 10 do 13 sati.

Fotografije. Foto Festival

Pin It on Pinterest