Kino Valli u potrazi za volonterima!

 

Javna ustanova Pula Film Festival poziva sve starije od 16 godina da se priključe veselom volonterskom timu u Kinu Valli i steknu nezaboravno iskustvo unutar kino-prikazivačke djelatnosti. Za volontiranje u kinu potrebno je odvojiti svega nekoliko sati tjedno, a od budućih volontera se očekuje prisustvo na minimalno dvije projekcije tjedno. Volonteri su ujedno zaduženi za provjeru ulaznica i informiranje posjetitelja o aktualnom filmskom, odnosno, popratnom programu, a vještine koje su potrebne za uspješno obavljanje volonterskih dužnosti jesu: komunikativnost, odgovornost, fleksibilnost, sklonost timskom radu i filmskoj umjetnosti. Pored navedenog, volonterima je omogućeno i besplatno gledanje filmova i ostalih programa.

Prijave su otvorene od 30. siječnja do 13. veljače 2018. godine a dostupne su  putem online prijavnice a eventualni dodatni upiti mogu se uputiti koordinatorici volontera, Vinki Bedeković, na e-mail: volonteri@pulafilmfestival.hr. Rezultati prijave biti će upućeni na zaprimljene e-mail adrese najkasnije do 18. veljače.

 O dinamičnoj atmosferi u Kinu svjedoče  dosadašnji volonteri sa svojim iskustvima:

Lara:  “Najnovija sam volonterka u kinu i mogu iskreno reći da mi je ovo jedno od najboljih iskustava u životu. Od društva do prostora pa i samih filmova, sve je predivno. Svi volonteri su zakon i kontinuirano uče nas mlađe volontere o informacijama i trikovima kako se bolje snaći u razno raznim situacijama. Svi volonteri u kinu su filmofili pa tako niti ja nisam izuzetak. Uživamo u svim blagodatima filmskog svijeta. Ako ste zainteresirani, prijavite se! Nećete požaliti.“

Nikola: “Volontiram u kinu Valli oko pet  mjeseci i mogu vam potvrditi da je ovo pravo mjesto za sve ljubitelje filmova, zabave, kokica i sl. Najviše mi se sviđa skeniranje ulaznica, upućivanje publike na njihova mjesta, paljenje i gašenje svjetla u dvorani, uvijek vesela i opuštena atmosfera, a najviše od svega besplatno gledanje svih filmskih hitova. Preporučujem svim filmofilima da se prijave i uživaju s nama.”

Darian: “Volontiram u kinu nešto više od godinu dana i to mi je jedno od najboljih iskustava koje sam imao u životu. Iako me kao ljubitelja filmove te fikcije uopće mogućnost gledanja filmova za besplatno najviše potaknula da postanem volonter, ono što me osvojilo i oduševilo je apsolutno fantastična atmosfera opuštenosti i veselja te mnoga poznanstva i prijateljstva koja sam stekao tijekom volontiranja u kinu. Svi volonteri i zaposlenici kina su prijateljske i ugodne osobe te mi je apsolutna čast biti dio volonterskog tima. Ako ste ljubitelj filmova, ugodnog društva i dobre zabave toplo vam preporučam da pružite volontiranju šansu i postanete dio našeg veselog društva.

Pin It on Pinterest