POZIV NA SURADNJU SVIMA KOJI SU SVOJIM RADOM DOPRINIJELI PULSKOM FILMSKOM FESTIVALU

 

Javna ustanova Pula Film Festival priprema projekt pod nazivom „Abecedarij filmova i Abecedarij djelatnika od 1954. do 2017.

“ Projekt se sastoji od dvije obimne teme: sistematskog navođenja svih filmova s umjetničkom i tehničkom ekipom koji su konkurirali za Zlatne Arene, te monografskog prikupljanja podataka o svim djelatnicima koji su svojim radom, od osnutka do danas, pridonijeli razvoju manifestacije.

„Abecedarij djelatnika“ višegodišnji je projekt koji po prvi puta u centar pažnje stavlja pojedince koje su svojim djelovanjem pridonijeli stvaranju šezdeset pet godina filmsko-festivalske povijesti. Namjera je zabilježiti neponovljive osobe koji zbog prirode poslova nisu bile eksponirane javnosti, ali čije bi se odsustvo uvelike primijetilo ukoliko bi izostao osobni pečat kojim su doprinijeli.

U tu svrhu pozivamo sve, koji su od 1954. do danas na bilo kojem poslu – od volontera, hostesa, pomoćnih radnika, do urednika, novinara, voditelja, itd. – da se sa svojim informativnim podacima jave i na taj način trajno i neizbrisivo ostali zabilježeni pod zajedničkim nazivnikom obimne festivalske povijesti.

Svoje podatke sa kratkom biografijom, naznačenim opisom posla, odnosno godinom izdanja na kojemu su djelovali i osobnom fotografijom, mogu do 15. ožujka poslati na e-mail info@pulafilmfestival.hr, ili poštom na: Javna ustanova Pula film festival, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula. Dodatne informacije moguće je dobiti na navedenoj e-pošti i telefonom na 052 393 321.

Pin It on Pinterest