Događaji na pulskoj tržnici ovoga vikenda

 

Bogat program na pulskoj tržnici započinje već u petak s HandMade proizvođačima koji će izlagati na prostoru pored zgrade tržnice i fontane.

Manifestacija Mirisi i okusi markata održat će se po drugi put u ovom mjesecu u subotu, 24. veljače na centralnoj pulskoj tržnici, a prigodnu prodaju organizirat će isti dan i pojedine trgovine 1. katu pulske tržnice do 13 sati.

Na Trgu Prvog Svibnja, pored zgrade pulske tržnice, u subotu će se predstaviti sljedeći proizvođači:

BLONDI – domaća kužina s nogu i razni drugi proizvodi,

OPG FRANJUL – suhomesnati proizvodi koji nam dolaze iz Sv. Petra,

PRŠUTARNA BANI – suhomesnati proizvodi iz Labina, te

OPG STIPANČIĆ – sa proizvodima od lavande (mirisna eterična ulja, hidrolati od lavande, sapunčići i prirodne kreme s lavandom).

U zgradi pulske tržnice na prvom katu, svoje proizvode će također ovu subotu predstaviti kroz degustaciju i prodaju – MARINENA DELICIJE i DEBORINA ŠKRINJICA.

Trgovina Marinena delicije nudi: proizvode od tartufa, proteinsko brašno industrijske konoplje i konopljino ulje, sok od Aronije, vrhunska istarska vina malvaziju i teran, rakije raznih vrsta i okusa, maslinovo ulje, domaće kekse bez šećera te poseban asortiman proizvoda od šumskih gljiva. Svim posjetiteljima Marinena delicije priprema degustaciju zelenog i crvenog ajvara te ajvara s gljivama. Takodjer i degustacija konopljinog i maslinovog ulja Mostarda iz Galižane i ulja s okusom crnog i bijelog tartufa. U svojoj ponudi  MARINENA DELICIJE nuditi će i sljedeće akcije:

– za potrosenih 100 kn,dobijaju se suhi rezanci s crnim trubama,

– za potrosenih 200 kn,dobija se ajvar s gljivama,

– za potrosenih 300 kn,dobijaju se suhi vrganji od 50gr,

– za potrosenih 400 kn,dobija se litra soka od aronije.

Deborina škrinjica također će se ovu subotu pridružiti s prigodnim prodajama i promocijom svojeg asortimana. Ideja trgovine je sačuvati i prezentirati tradiciju spremanja zimnice i raznih prerađevina isključivo s lokalnih Opg-ova i obrta ili sl. pa tako uskoro i iz vlastitog Opg-a.

U trgovini Deborina škrinjica svakodnevno je moguće degustirati pojedine proizvode, a cilj je da kupac prije kupnje može ‘isprobati’ i lakše izabrati što će kupiti.

Za ovu subotu, djelatnici trgovine Deborina škrinjica će osmisliti par zanimljivih jela u kojima će koristiti proizvode iz svoje ponude te ih tako bolje prezentirali potrošačima. U Deborinoj škrinjici potražite proizvode poput domaćeg octa i maslinovog ulja, meda i pahuljica ili prave domaće marmelade. Posjetitelji će u subotu, 24. veljače, moći degustirati najnovije proizvode te novo domaće vino i liker.

Deborina škrinjica nudit će sljedeće akcije:

– cijeli mjesec 5% popusta na sva aromatična maslinova ulja

– 10%popusta na aromatičnu začinsku sol

– 10%popusta na sva muškatna i rose vina

– 10%promo popusta na nove zaljubljene likere.

Pin It on Pinterest