Veliki koncert Alena Vitasovića povodom 25 godina solo karijere i 50 godina života

 

Pjevač Alen Vitasović održat će koncert u povodu 25 godina solo karijere i 50 godina života u subotu 17. ožujka u Istarskom narodnom kazalištu – Gradskom kazalištu Pula u 20 sati.

Bit će to prvi samostalni koncert ovog popularnog pjevača u INK-u i bit će to presjek perioda u umjetnikovu razvoju te će za svako razdoblje nastupiti glazbenici s kojima je tada surađivao.

Zamjenik gradonačelnika  Robert Cvek sudjelovao je danas na konferenciji za novinare povodom velikog koncerta Alena Vitasovića.

„Uspješna je karijera već 25 godina biti najpoznatiji istarski pjevač. Čast mi je što je Alen za impresivnu obljetnicu izabrao Grad Pulu, i drago mi je što smo mogli pomoć da se taj koncert realizira. Koristim priliku da pozovem sve naše sugrađane i sugrađanke da dođu na koncert, 25 godina našeg Alena Vitasovića.“ kazao je Cvek.

Ravnateljica Gordana Jeromela Kaić također nije krila oduševljenje velikom događaju koji se sprema u subotu, te dodala kako na prijedlog organizatora nije dvojila ni u jednom trenutku, bilo je samo pitanje termina,  a Alen se zahavlio svima na potpori te najavio dobar koncert za drage njemu ljude.

Od slavnih gostiju nastupaju pjevač Crvene Jabuke Dražen Žerić-Žera, Dražen Turina-Šajeta, otac Ča Vala Duško Jeličić, a bit će tu i Livio Morosin, Aleks Černjul, Eduard Kancelar, Davor Milovan, Željko Đikić, Jelena Milović, Alen Špada, Boris Bošković, Dean Vitasović, Livio Moscarda, Buco Zgrablić, Eva Čiček, Vedran Vozila, Antoan Hrelja, Deny Prenc, Sebastijan Mofardin, Toni Macinić, Ivan Luch, Valentina Ujčić, Antonio Živolić, Robi Šetić, Luka Brumnić i drugi. Vitasović će nastupiti uz pratnju svih dosadašnjih pratećih bendova pa će zasvirati Lada band, Anelidi, Amadeus band, Superfree, Replay band, Company band i aktualni The Band.

Pin It on Pinterest