Demetlika ponovno izabran za predsjednika Savjeta IDS-a

 

PAZIN – Tulio Demetlika ponovno je izabran za predsjednika Savjeta IDS-a, a Giovanni Sponza za glavnog tajnika, odlučeno je jednoglasno, tajnim glasovanjem, na sinoć održanoj sjednici Savjeta IDS-a u Pazinu.

Za zamjenike predsjednika Savjeta izabrani su Dragana Belas i Andrino Maglievaz.

Predsjednik Savjeta Tulio Demetlika zahvalio se svim članovima Savjeta na jednoglasnoj podršci kazavši da „kad dobijete takvu razinu podrške i to tajnim glasovanjem, znači da su svi složni da IDS ide dobrim putem.  A fenomenalni izborni rezultati IDS-a u proteklim godinama to jasno potvrđuju.“

Dodao je da u proteklom razdoblju IDS je posebnu pažnju posvetio angažmanu i komunikaciji, kako s članstvom tako i s podružnicama. – Time smo, uvjeren sam, dodatno ojačali temelje naše stranke i sada prema izazovima budućnosti gledamo s velikom odgovornošću i svjesnošću da zajedno možemo učiniti sve.“

– Veliko povjerenje naših sugrađana mora nam biti poticaj da se trudimo još više, da radimo još više i da pomičemo granice. Moramo biti inovativni, smišljati nove projekte, nove inicijative – jer ono što uvijek izdvaja one najbolje od prosjeka jesu vizija, jasan cilj, znanje i veliki rad – s naglaskom na veliki rad!, zaključio je predsjednik Savjeta Tulio Demetlika.

Podsjetimo, Savjet IDS-a najviše je stranačko tijelo između dva stranačka sabora, a čine ga članovi svih predsjedništava, predsjednici podružnica te predsjednici zajednica podružnica.

Pin It on Pinterest