Sutra od 9 do 14 sati promet iz Koparske ulice preusmjeravat će se u Kukuljevićevu ulicu

 

S ciljem povećanja sigurnosti u prometu početkom ožujka ove godine započeli su radovi zamjene starih instalacija na semaforu na križanju Koparske i Kukuljevićeve ulice.

Riječ je o radovima rekonstrukcije postojeće kabelske kanalizacije semaforskog uređaja, te zamjene dotrajalih stupova i izrade betonskih temelja novih konzolnih nosača semaforskih laterni na predmetnom križanju.

Obzirom je riječ o većem zahvatu na semaforskoj infrastrukturi radovi se izvode po fazama koje prati odgovarajuća privremena regulacija prometa.

Sukladno navedenom u subotu, 24. ožujka 2018. godine od 9,00 do 14,00 sati sav promet iz Koparske ulice preusmjeravat će se u Kukuljevićevu ulicu, nakon čega će se osposobiti privoz prema Rakovčevoj ulici.

U istom vremenskom razdoblju autobusi Pulaprometa koji prometuju na linijama 3a (Šijana- Verudela), 5 (Štinjan-Giardini), 21a (Peroj-Pula) i 23a (Valtura-Pula) neće prometovati spomenutim ulicama već će koristiti Ulicu 43.istarske divizije i Ulicom Dubrovačke bratovštine voziti do Rakovčeve ulice kada će nastaviti prometovanje zadanim trasama.

U spomenutom vremenu stajališta u Koparskoj  i Rakovčevoj ulici neće biti u funkciji. Zamjensko stajalište bit će ono u Ulici 43.istarske divizije.

Mole svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

Pin It on Pinterest