U centru Pule otvorena 25. izložba hrane i pića Histria 2018.

 

Po prvi put u svojoj 25. godina dugoj povijesti, danas je na novoj lokaciji u samom središtu Pule, na Giardinima te na Trgu Portarata, otvorena prodajna izložba hrane i pića Histria 2018.

Okupljene je u ime Grada Pule pozdravio zamjenik gradonačelnika Robert Cvek koji je izrazio zadovoljstvo što je ova hvalevrijedna manifestacija stigla do svog 25. izdanja te je vjerovanja kako će nova lokacija u centru grada privući mnoge sugrađane i turiste koji ovih dana borave u Puli.

„Ovo je sjajna prilika da naši izlagači pokažu ono najbolje što nude jer svi proizvodi koji su izloženi iznimno su originalni i kvalitetni, a siguran sam da će brojni posjetitelji to itekako znati prepoznati. Grad Pula će manifestacije ovakvog tipa zasigurno uvijek podržavati i želim se zahvaliti organizatoru Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Pula na inicijativi i svim izlagačima želim puno uspjeha,“ poručio je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek.

Podršku manifestaciji dao je i predsjednik Hrvatske gospodarske komore, Komore Zagreb  Zlatan Fröhlichdok je predsjednica HGK, Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić zahvalila Gradu Puli na podršci i dugogodišnjem partnerskom odnosu te je podsjetila kako će u sklopu izložbe biti prezentirano čak 17 novih proizvoda. Dodala je kako su posebni izlagači ove godine Turistička zajednica središnje Istre, Turistička zajednica Općine Ližnjan te putujući Festival istarskih proizvoda.

Izlagačima koji premijerno izlažu svoje proizvode na ovogodišnjoj izložbi hrane i pića uručene su zahvale i priznanja.

25. izložba hrane i pića Histria 2018. održava se do subote 31. ožujka, a svoje proizvode izlagači nude u 20-ak kućica.

Foto galerija na linku:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1473690682743009

 

Pin It on Pinterest