Lea Brezar u Središnjoj knjižnici: “Što mijenjat ne možeš, pusti”

 

Autorica Lea Brezar gostuje u Središnjoj knjižnici u četvrtak, 12. travnja 2018. u 18 sati, i to u sklopu niza predavanja Što mijenjat ne možeš, pusti organiziranog u povodu izlaska njezine druge afirmativne zbirke pjesama.

”Kada me pitaju zašto pišem i što to motivira moje stvaralaštvo, moj odgovor je jednostavan: želim svakog čitatelja dotaknuti, inspirirati, razgaliti kako bih ga potaknula da pronikne u sebe i baš tamo pronađe odgovore na pitanja o životu koja često postavljamo sami sebi: Ima li sve ovo smisla? Za što se borim? Jesam li voljena? Mogu li uopće voljeti? Kako da oprostim i otpustim? Mogu li ja to? Što čekam? U svojim pjesmama iznova proživljavam sve te dileme i samu sebe potičem na promjenu. Zaslužili smo doživjeti upravo taj smisao, ljubav, opraštanje, hrabrost, živjeti kako želimo i nekako se nadam da će vam baš ove pjesme pomoći da uvidite što možda do sada niste, da promijenite ono što možete i otpustite ono što vam ne treba”, izjavila je Lea Brezar, poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja.

S tim ciljem su organizirana predavanja diljem Hrvatske u kojima će autorica ponuditi ideje o otpuštanju temeljene na dugogodišnjem poslovnom iskustvu i osobnom razvoju i s ciljem da život učinimo boljim od onoga što je bio danas i pustimo ono što nam ne koristi.

Zbirka pjesama Pusti, njezina je sedma knjiga utemeljena na suvremenoj psihologiji koju Lea Brezar vješto isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani. Zbirka Pusti vodič je k osobnim promjenama jer autorica stihovima vodi kroz vlastite emocije i tom prilikom pogađa ravno u srž čitateljevih osjećaja i iskustava, potiče na promišljanje i nudi rješenja.

Pin It on Pinterest