Ivan Legović novi je predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir – Labinci

 

KAŠTELIR – Ivan Legović novi je predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci, odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini u Kašteliru, dok su za članove predsjedništva izabrani Igor Tuntar, Filip Šolara, Marko Bratović i David Legović.

Novi predsjednik KM IDS-a Kaštelir Ivan Legović zahvalio se dosadašnjem predsjedništvu i prisutnim članovima Skupštine na podršci i povjerenju koje mu je iskazano kao ostalim novoizabranim članovima predsjedništva.

Pored toga, predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci dodao je da će glavni prioriteti biti pomlađivanje članstva, poboljšanje interne komunikacije, povećanje vidljivosti u javnosti te rad na educiranju postojećih i novih članova, uz aktivno sudjelovanje u svim aktivnostima stranke.

Članovima su se na skupštini obratili općinski načelnik Enio Jugovac i predsjednik Općinske podružnice IDS-a Giuliano Petrović.

Podržali su inicijativu i rad Kluba mladih IDS-a Kaštelir – Labinci te obećali maksimalnu potporu i uključivanje mladih u procese donošenja odluka u svim bitnim segmentima razvoja Općine.

Pin It on Pinterest