Otvorena izložba fotografija “Prihvaćena” povodom obilježavanja 6 godina rada Prihvatilišta za beskućnike Pula

 

Danas se u Dnevnom boravku  Rojc održala izložba Gradskog društva Crvenog križa Pulapovodom 6. godina rada Prihvatilišta za beskućnike Pula na kojoj su u ime Grada Pule sudjelovale zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci i pročelnica UO za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović .

Izložba je to autorice Snježane Bratanović pod nazivom „Prihvaćena“ , a sastoji se od slika gospođe Ane koja je duže vrijeme u prihvatilištu u Puli. Auorica je izložila slike njezine svakodnevnice.

Jasna Vekić ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pule  zahvalia se svima koji doprinose i koji pomažu. Naglasila je kako je Grad Pula u svemu velika potpora te dala riječ zamjenici gradonačelnika.

Elena Puh Belci pozdravila je prisutne u ime gradonačelnika Grada Pule, izrazila je zadovoljstvo  da Grad ima ovako jednu uspješnu ustanovu, uspješnu ekipu i građane dobra srca.

Prisutni su nakon pozdravnih govora pogledali prezentaciju voditeljice prihvatilišta za beskućnike Pula ,Helene Babić,  koja je ukratko opisala rad prihvatilišta od samih početaka do  danas.

Pin It on Pinterest