„Za ljepše lice Vodnjanštine – Perunvoltopiùbello del Dignanese“

 

Grad Vodnjan-Dignano i gradsko komunalno društvoContrada d.o.o. u sklopu Akcije „Za ljepše lice Vodnjanštine – Perunvoltopiùbello del Dignanese“pokrenuli su proljetne aktivnosti podjele sadnica crvene pelargonije (đirani)  i žardinijera koje će se postavljati na balkone, prozore, terase i poslovne prostore zgrada u starogradskoj jezgri naselja te se stoga pozivaju svi vlasnici/korisnici čije se nekretnine nalaze u Trgovačkoj ulici, na Narodnom trgu, u ulici Castello i na Župnom trgu u naselju Vodnjan; u ulici Sant’ Isepo, na Velikom trgu i ulici Michelle della Vedova u naselju Galižana te u staroj jezgri naselja Peroj da sudjeluju u ovoj Akciji.

Svizainteresirani vlasnici/korisnici nekretnina u navedenim zonama mogu se prijavitigradskom komunalnom društvu Contrada d.o.o. na adresi Trg Slobode 2, Vodnjan-Dignano, od utorka, 15.05.2018. od 10.00 sati kako bi dogovorili preuzimanje sadnica crvene pelargonije (đirane) i žardinijera.

Cjelokupnu Akciju financirali su Grad Vodnjan-Dignano i gradsko komunalno poduzeće Contrada d.o.o. sa iznosom od ukupno 20.000,00 kuna.

Pin It on Pinterest