Prva KOZa u Istri na dan Jamesa Joycea!

 

KOZa, najveći hrvatski kviz općeg znanja, napokon dolazi u Istru. Osmo izdanje festivala Bloomsday Croatia koji slavi irskog književnika Jamesa Joycea 15. lipnja poziva sve kvizaše i pametnjakoviće na okršaj mozgova.

Jedan uzbudljiv i sladak filmsko-književni kviz pripremljen je za Puležane i posjetitelje malog festivala s velikom dušom koji se već osam godina održava u čast Jamesa Joycea.

Ovogodišnje izdanje Bloomsdaya posvećeno je jednoj od ikona 20. stoljeća – Marilyn Monroe. Upravo će ovaj par koji je bio prilično povezan bit će srž, ali ne i jedino na čemu će se bazirati uzbudljivi kviz bogatih nagrada.

Svaka ekipa može imati maksimalno četiri osobe, a svoje ekipe moguće je prijaviti do 10. lipnja. Ekipe možete prijaviti na bloomsday.croatia@gmail.com.

Kviz će se održati u petak, 15. lipnja u 21 sat u Cafeu Uliks. Kviz je otvoren za sve zainteresirane, a sudjelovanje se ne naplaćuje.

Nakon kviza održat će se koncert Mary May, kantautorice čiji je nedavno objavljeni singl “Softest Tune” proglašen najboljim debijem desetljeća u nas.

Više informacija:

Facebook.com/bloomsdaycro

Instagram.com/bloomsdaycroatia

Pin It on Pinterest