Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 28.- 30.06.2018.

U Vodnjanu  je ljeto krenulo punom parom sa bogatim programom na Narodnom trgu. Nakon vatre Sv. Ivana koja je zagrijala atmosferu, Društvo Naša Djeca Vodnjan i svi sudionici Plesne revije pretvorili su Narodni trg u prekrasni podiji za male-velike plesače.

Program se nastavlja i ovaj tjedan:

U četvrtak, 28.06. s početkom u 21 sat u Galeriji ″El magazein″ održati će se otvorenje izložbe „Cuba en mi corazon“ Hrvoja Puškarića.

Galižanci će i ove godine proslaviti Sv. Petra i Pavla sa prigodnim programom u Zajednici Talijana – Comunità degli Italiani di Gallesano. Kulturno-zabavni program održati će se u petak, 29.06. s početkom u 19,30 sati.

Udruga ISTARSKO- Ekomuzej iz Vodnjana poziva sve ljubitelje kvalitetne glazbe na koncert OKUD Istre – Harmonikaški orkestar ″Stanko Mihovilić″ u petak, 29.06. s početkom u 20 sati u intimnoj atmosferi Trga Statuta u Vodnjanu.

U subotu, 30.06. s početkom u 21 satna Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 4. po redu Bošnjačka noć u organizaciji BKUD-a ″Vodnjan″. Ovogodišnji gosti manifestacije su  KUD Plavi Safir – Brčko (BiH), KUD Brekovica – Bihać (BiH), KUD Bosna IŽ, UŽMK ″Mala Kladuša″ (BiH), DPC ″Peroj 1657″, KUD Ulika – Fažana te HKUD Izvor – Viškovo.

Veselimo se Vašem dolasku!

Pin It on Pinterest