Dodjelom diploma i zajedničkim kupanjem uspješno okončana Ljetna Škola košarke

Ovogodišnje izdanje Ljetne Škole košarke uspješno je jutros zaključeno na pulskom kupalištu Mornar gdje su svim polaznicima uručene diplome od strane članova Upravnog odbora Košarkaškog kluba Pula 1981.

Nakon “službenog” dijela uslijedio je onaj zabavni: trener Saša Gligorović poveo je mlade košarkaše na zajedničko kupanje, a zabave, dobrog raspoloženja i smijeha nije falilo.

S obzirom na veliki interes, plan kluba je da se sljedeći mjesec organizira još jedno dvotjedno izdanje Škole košarke za što će svi zainteresirani biti pravovremeno obaviješteni putem službenih stranica kluba.

Na vanjskim terenima Doma Braće Ribar najmlađi košarkaši Pule 1981 svakodnevno su naporno trenirali u sklopu tradicionalne Ljetne Škole košarke koju je i ove godine vodio trener Saša Gligorović, inače aktivan igrač seniorske ekipe Bijeloplavih.

Djevojčice i dječaci, njih 30-tak, ovog tjedna podijeljeni u mlađu i stariju skupinu, učili su  i svladavali osnovne košarkaške vještine, kao i tehnički zahtjevnije vježbe, a napredak je bio vidljiv iz dana u dan.

Pored toga, klinci su treninge odrađivali u sjajnoj atmosferi uz mnogo zabave i smijeha, a u gostima su im bili i igrač Pule 1981 Marin Đugum te bivši junior Puležana Niko Travica, koji je trenutno na studiju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Košarkaški klub Pula 1981 se ovim putem želi zahvaliti na pomoći i suradnji Agenciji za grafički dizajn i nakladništvo Medit iz Pule te Sportskoj zajednici Grada Pule.

 

Pin It on Pinterest