Gospodarsko vijeće HGK – ŽK Pula posjetilo pomerski kamp Glamping Arena One 99

Članovi Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Pula, gospodarstvenici i uzvanici, u pratnji članice uprave Arena Hospitality Group d.d. Milene Perković i direktorice marketinga i prodaje Manuele Kraljević, posjetili su 13. srpnja pomerski kamp Glamping Arena One 99.

Predstavnici Arena Hospitality Group predstavili su ovaj moderan i luksuzni kamp sa 199 smještajnih jedinica, u koji je kompanija investirala više od 50 milijuna kuna.

Ova investicija značila je iskorak tvrtke prema luksuznom kampiranju koje spaja klasično kampiranje u prirodi sa svim pogodnostima apartmana ili hotela i moderne tehnologije.

Cijeli kamp je na razini hotela visoke kategorije te gostima nudi raskošnu spa & wellness zonu na otvorenom, šatore za tretmane, saunu i kišnu sobu, prostore za opuštanje na otvorenom, platformu za joga programe i outdoor fitnes u istarskom zelenilu dok su za najmlađe goste kampa posebno osmišljeni programi i animacijski sadržaji.

Osim radnih mjesta, obnovljeni i znatno prošireni kamp dao je zainteresiranim poduzetnicima mogućnost obavljanja određenih uslužnih djelatnosti čime je dodatno obogaćena ponuda kampa.

Po obilasku kampa članovi Gospodarskog vijeća pohvalili su napore Arena Hospitality Group na podizanju kvalitete ponude te su zaključili kako je glamping, odnosno „glamurous camping“  budućnost kampiranja za najzahtjevnije goste.

Pin It on Pinterest