Evergrin kvartet E4 večeras u 21 sat na Forumu

U sklopu SAKUD-ove manifestacije Na ulicama i trgovima, u četvrtak 19. srpnja s početkom u 21 sat na pulskom Forumu održat će se koncert pulskog Evergrin kvarteta E4. Pokrovitelji koncerta su TZ Grada Pule i Grad Pula, a organizatori Puhački orkestar grada Pule i SAKUD Pula.

E4 djeluje u sastavu udruge Puhački orkestar grada Pule, a čine ga Samanta Stell i Nataša Dragun, flaute, Branka Tomašić Ramadanski, violončelo i Anica Franjul, klavir. Ritam sekciju čine basist Sandro Peročević i bubnjar Sebastian Stell. Na repertoaru su im plesni i filmski evergrini iz prošloga stoljeća (Besame mucho, Summer Samba, Guantanamera, Lady Be Good…) u ritmovima tanga, cha-cha-cha, sambe i beguinea, a u aranžmanima skladatelja Davora Lorkovića. Atmosferu austrougarskih salona uz poziv na ples dočarat će izbor bečkih valcera i polki.

Udruga Puhački orkestar grada Pule, koja ove godine obilježava 25 godina uspješnog djelovanja, uz pokroviteljstvo Grada Pule i TZ Grada Pule, organizira još šest ljetnih programa u kolovozu, četvrtkom u 21 sat:

26.07. Puhački orkestar grada Pule, gosti – Orkestar mladih DJS Resisto, Belgija

2.08. Evergrin kvartet E4

9.08. Big Band Pula

16.08. Big Band Pula

23.08. Puhački orkestar grada Pule

30.08. Evergrin kvartet E4, gošće – Ženska klapa Teranke.

Pin It on Pinterest