Pulskom gradonačelniku Borisu Miletiću uručena maketa Arene

Danas je u pulskoj Komunalnoj palači pulski gradonačelnik Boris Miletić primio Oskara Woithea, učenika njemačke dvojezične osnovne škole Berlin-Mutte koji je nagrađen za svoj rad na temu školskog projekta „Turistički sajam“.

Naime, u sklopu nastave učenici su imali zadatak organizirati „Turistički sajam“ i predstaviti svaku pojedinu zemlju Europske unije, a Oskar je odabrao Hrvatsku i uz plakate o Puli, od gline je izradio maketu pulske Arene koju je odlučio donirati gradonačelniku i Gradu Puli.

Zahvalivši Oskaru na uručenoj maketi, gradonačelnik Boris Miletić izrazio je zadovoljstvo što je za temu odabrao upravu Pulu te mu je poželio ugodan ostatak ljetovanja u gradu.

„Drago mi je da ti se Pula dopala i što ti osobno mogu čestitati na kreativnosti i trudu kojeg su uložio u izradu ove makete kojoj ćemo naći reprezentativno mjesto našoj Komunalnoj palači“, istaknuo je gradonačelnik koji je potom Oskaru, njegovoj prijateljici Violet te ocu Dirku Feistelu i Bojani Nikolić na kraju susreta ukratko predstavio povijest Pule i iznimno vrijedne Komunalne palače.

Pin It on Pinterest