Najavljen bogati program 14. Pulske noći

U petak 17. kolovoza s početkom u 21 sat u središtu Puli će se održati tradicionalna 14. po redu Pulska noć koja će Puljanima i brojnim gostima kao i uvijek do sada pružiti obilje zabave za sve generacije. 
Program ove tradicionalne gradske fešte predstavljen je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je pulski gradonačelnik Boris Miletić istaknuo kako će se ove godine program održati na 6 lokacija. „Doista mi je zadovoljstvo što i ove godine nastavljamo s našom urbanom feštom u kojoj se ističe protočnost pulskim ulicama gdje građani imaju prilike prošetati se, susreti se s dragim prijateljima i lijepo se proveseliti. Pozivam građane, kao i sve drage prijatelje iz okolnih mjesta i gradova, da se okupe u središtu grada i da zajedno uživamo u dobroj zabavi i druženju.“ – kazao je gradonačelnik Boris Miletić.

Ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović poručila je kako se tijekom fešte očekuje lijepo vrijeme te se zahvalila svim medijima na redovitom praćenju. „Vjerujem da će građani uživati u izboru regionalne glazbe i izvođača, onome po čemu je i sama Pulska noć poznata.“ – kazala je ravnateljica Gordana Restović.

Valter Šarić iz Zagrebačke Banke srdačno se zahvalio Gradu Puli, gradonačelniku Borisu Miletiću i ostalim partnerima na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji i pozitivnom odnosu.

Direktor agencije Avenue d.o.o i suoroganizator Vlado Orlić ukratko je predstavio glazbeno-zabavni program te je istaknuo kako će se na Giardinima i ove godine održati tradicionalna gradelada gdje se po pristupačnim cijenama mogu pronaći ukusna srdela i čaša vina.

Glazbeni program Pulske noći je sljedeći: na Trgu sv. Tome nastupaju Band Primo Tajo i Jazz orkestar, na Forumu Koktelsi i Groovers, na Danteovom Trgu Ad Libitum, dok će popularni izvođači iz Istre Šajeta i Alen Vitasović nastupiti na Trgu Portarata. U blizini na Giardinima nastupaju Livio Morosin i Macola Band te Old Friends, a na Tržnici Double Dose i grupa Val.
Program Pulske noći traje od 21 sati do jedan sat iza ponoći.

Pin It on Pinterest