Humanitarna akcija “Srce istarsko”

Udruga Fb Puljani humanitarci je 26.09. krenula s akcijom Srce Istarsko. Cilj akcije je prikupljanje hrane i higijenskih potrepština za potrebite obitelji Pule i Puljštine, a i šire.

Kako nam kažu u udruzi : „Na žalost svjedoci smo da potrebitih obitelji ima sve više i više, pa smo odlučili pokrenuti humanitarnu akciju u trajanju od 90 dana i isključivo prikupljati hranu i higijenske potrepštine, te organizirati događanja s ciljem prikupljanja/kupovine istoga.“

Osim prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština u prostorijama udruge, kao što su činili do sada, i organiziranja događaja, za akciju je otvoren i račun u Pbz banci, te će se sva uplaćena sredstva iskoristi isključivo za kupovinu namirnica i higijene.

IBAN računa je: HR4223400091510962362

Humanitarna akcija je odobrena od strane nadležnog ureda, Ureda državne uprave Istarske županije, te kao takva ima oznaku PHO.

Iz Udruge pozivaju sve koji su u mogućnosti da se odazovu akciji i doniraju bar jednu namirnicu ili uplate na račun par kuna s kojima će se kupiti namirnice i donirati potrebitima.

Isti tako, Udruga koristi priliku pozvati Vas na humanitarni Zumbathon® event, koji će se održati 29.09 u Puli (Pattinaggio) u dvorani SC Mirna, s početkom u 17.00 sati. Event je namjenjen svim uzrastima neovisno o tome hoćete li vježbati s Zumba® fitness instruktorima ili samo doći pogledati i pustiti Vašu donaciju. Pozivaju se građani da za vrijeme trajanja eventa donesu u SC Mirna donacije u nekvarljivim  namirnicama ili higijenskim potrepštinama, a na eventu će biti dostupna i kutija za novčane donacije.

Program Zumbathon® event-a:
17:35 -18:55 Zumba® Kids sat
Instruktorice Vera Maretić (Studio Upbeat, Pula) i Monika Derosi Crnogorac (Plesni studio Il Movimento,Labin) pozivaju svu djecu da im se slobodno pridruže i probaju se gibati pod njihovim vodstvom na ovom iznimno zabavnom plesnom fitness treningu za djecu.

18:00-18:15 Plesni Studio COOL STEP koji djeluje na podrucju Pule i Labina predstavit će se s 3 plesne točke.

18:20 – 20:00 Zumbathon® – Zumba® fitness trening kojeg će moći vježbati i veliki i mali, a vodit će ga licencirani Zumba® fitness instruktori:
Marina Lorencin ZES™ – Studio Upbeat, Pula
Vera Maretić ZIN™ -Studio Upbeat, Pula
Monika Derosi Crnogorac ZIN™ – Plesni studio Il Movimento,Labin
Tamara Mekovec ZIN™ – Plesni studio Il Movimento,Labin
Gordana Nefat ZIN™ – Plesni studio Il Movimento,Labin
Ivana Ilisić ZIN™ – Udruga “Zdrav život – Medulin”/Pump’n’Jump Pula
Petra Lorenzin ZIN™ – Udruga “Zdrav život – Medulin”/Pump’n’Jump Pula

Pin It on Pinterest