SVE JE SPREMNO ZA NAJSJAJNIJI MJESEC U GODINI

Prosinac u Puli – Dicembrein città – sljedeći tjedan započinje postavljanje blagdanskih ukrasa

Pula će uskoro odjenuti svoje svjetleće ruho najblistavijim ukrasima, čiji je početak postavljanja predviđen već početkomnarednog tjedna. Dekoracije koje će uljepšati nadolazeće blagdanske dane postavit će se na uobičajenim, najfrekventnijim lokacijama diljem grada, a novina je da će se rasvjeta postepeno paliti sukladno postavljenim lokacijama, od kojih će posljednja, paljenje osmometarske jelke na Portarati 30. studenog, simbolično obilježiti početak manifestacije.

Programske i organizacijske pripreme su u samoj završnici, završeni su natječaji za davanje u zakup adventskih kućica na Giardinima, potpisan je ugovor sa novogodišnjim izvođačima, a cjelokupni hodogram aktivnosti i programski sadržaj objavit će se na medijskoj konferenciji polovicom studenog.

Čarobna šuma na Giardinima, rockerski trg, tržnica, kazalište, knjižnica, klizalište i još mnoge brojne gradske lokacije pomno su planirane kako bi zadovoljile ukuse svih generacija, kako bi od jutra do sitnih noćnih sati u prosincu, svi građani Pule i sve brojniji strani posjetitelji, mogli uživati u pripremljenom im veselom blagdanskom itinereru.

Četvrtu godinu za redom Pula Film Festival ponosni je organizator manifestacije Prosinac u Puli – Dicembreincittà koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Pule.

Pin It on Pinterest