Valamarov kompleks na Sv. Nikoli najbolji luksuzni otočni resor na svijetu

Već treću godinu zaredom Valamar Collection Isabella Island Resort na otoku Sv. Nikola ispred Poreča, kao i Valamar Collection President Hotel u Dubrovniku, potvrđuju svoje mjesto među najboljim luksuznim hotelima na svijetu. Organizacija World Luxury Hotel Awards proglasila je Valamarov kompleks na porečkom Sv. Nikoli najboljim svjetskim luksuznim otočnim resortom, a onaj u Dubrovniku najboljim luksuznim resortom na plaži u Europi. Svojevrsni oscar u turizmu dodjeljuje se na gala ceremoniji, ove godine na Baliju.

Uspješna strategija

Ulaganja i orijentiranost porečke kompanije na rast u kvaliteti pokazuju se uspješnom strategijom. Priznanja, domaća i međunarodna, stižu i premium kamping ljetovalištima iz Valamarova portfelja. Kamping udruženje Hrvatske na upravo završenom 12. kongresu hrvatskog kampinga, održanom u Termama Tuhelj, dodijelilo je oznaku Croatia’s Best Campsites 2019. za čak 11 Valamarovih kampova. Gotovo polovica ih je u Istri – kamping resort Lanterna i naturistički kamp Solaris kraj Tara, Orsera i Istra nedaleko Poreča te labinska Marina.

Druga polovica najboljih u zemlji Valamarovi su kampovi na kvarnerskim otocima – na Krku Ježevac, Zablaće, Krk i naturistički kamp Bunculuka te na Rabu kampovi San Marino i Padova. I ove godine potvrdili su iznimnu razinu kvalitete smještaja, sadržaja i usluge.

Premium kamping resorti ove najveće turističke kompanije u zemlji najbolje su prošli i u tradicionalnom godišnjem istraživanju koje provodi slovenski kamping internetski portal www.avtokampi.si zajedno s tvrtkom Adria.

Kampisti vole Lanternu

Prema glasovima 40.000 slovenskih kampista koji su ove godine ljetovali na Jadranu, tarska Lanterna drugi je najbolji veliki kamp u Istri. U Lanterni slovenskim se kampistima posebno sviđaju ovogodišnje novosti, tematsko naselje Maro Premium Village za obitelji s djecom, ali i bogat animacijski program za mališane.

Prema ocjeni slovenskih gostiju, kamp Krk je broj jedan u Hrvatskoj po kvaliteti mobilnih kućica, a posebno hvale kvalitetu i izbor bazena i vodenih atrakcija, wellness centar te animacijske programe za djecu i odrasle. Titulu trećeg najboljeg velikog kampa na Kvarneru osvojio je Valamarov Ježevac na otoku Krku koji je od ove sezone bogatiji za bazenski kompleks s dječjim vodenim parkom i atrakcijama.

Izvor: https://www.glasistre.hr

 

Pin It on Pinterest