Blagdanska rasvjeta u bojama grada Pule, a sljedeće godine boje biraju – građani

Ovogodišnja blagdanska javna rasvjeta, izuzev one na Forumu, u potpunosti se prilagođava osvjetljavanju Pule u bojama grada s rasponom od bijele do raskošno zlatne boje, dok će sve jelkice biti zelene.

Budući da se pravilna sinkronizacija boja može ustanoviti isključivo u večernjim satima, ljubazno molimo građane za strpljenje do posljednje stanice  –  paljenja jelke na Portarati.

Mogućnosti nabavljene rasvjete su nebrojene i time dozvoljavaju da svakog prosinca Pula bude ukrašena novim ruhom, a građani će od 1. prosinca na stranici prosinacupuli.hr moći izraziti zadovoljstvo ovom bojom ili sami izabrati kojim  bojama žele osvijetliti grad sljedeće godine.

Započet lani kao uvod u najveseliji mjesec, i ove će se godine paljenjem osam metarske digitalne jelke na Portarati simbolizirati službeni početak Prosinca u Puli.

Pozivamo građane koji su lani prisustvovali, a osobito one koje su propustili svjetleću uvertiru bogatog programa, da nam se pridruže pri otvorenju manifestacije u petak, 30. studenog u 20:00 sati.

Ujedno će i svoj prvi glazbeni program otvoriti Rocktarata s veselim i energičnim Night Expressom u 20:30, a atmosferu će upotpuniti i raznovrsna ugostiteljska ponuda u obližnjim kućicama na Giardinima.

Pin It on Pinterest