Istra Inspirit za SRCE ISTARSKO

Humanitarna izložba fotografija u Galeriji Vincent iz Kastva  u Istarskom narodnom kazalištu – Pula

Humanitarnom izložbom najboljih fotografija Istra Inspirita iz 2018. godine, čije će se otvorenje održati u utorak, 11. prosinca, 2018. godine od 19.00 sati, Istra Inspirit se pridružuje humanitarnoj akciji ‘SRCE ISTARSKO’ u suradnji s Udrugom FB Puljani humanitarci čiji je cilj pomoći najosjetljivijim skupinama građana na području Pule i okolice.

Fotografije (20) čija su tema priče, mitovi ilegende Istarskog poluotoka uprizoreni u sklopu Istra Inspirit doživljaja:Legenda o trnoplesarima (Pićan), CasanovaTour (Vrsar), Stari samanj (Vrsar), Poreč Open Air festival (otok Sveti Nikola,Poreč), Rabac Open Air festival (Rabac), Malin Fest (Medulin) te Gusarske priče(Cave Romane) bit će izložene u Galeriji Vincent iz Kastva u Istarskom narodnom kazalištu – Pula, u periodu od 11.12. do21.12. 2018. godine, a izložba će se moći razgledati radnim danom od 9–14.00sati.

Autori fotografija su Manuel Paljuh, Robert Marić,Diego Martinčić, Mateo Gobo, Goran Mladenović, Srećko Niketić i Diego Martinčić dok je autorica postava izložbe Mateja Parabić, asistentica u organizaciji događanja i marketingu projekta Istra Inspirit – IRTA d.o.o.

Svi koji žele doprinijeti humanitarnoj akciji to mogu učiniti uplatom na sljedeći račun: HR4223400091510962362, kao i kupnjom fotografija Istra Inspirita koje će biti predstavljene na dan otvaranja humanitarne izložbe. Inače, humanitarna akcija ‘SRCE ISTARSKO, odobrena je od strane nadležnog ureda, Ureda državne uprave Istarske županije te kao takva ima oznaku PHO.

Program otvorenja humanitarne izložbe fotografija bit će popraćen prigodnim kazališnim minijaturama u izvedbi glumaca Istra Inspiritau režiji Petre B. Blašković, kroz koje će svi uzvanici ove humanitarne izložbe imati priliku doživjeti najbolje trenutke Istra Inspirita u 2018. godini.

Pin It on Pinterest