Humanitarna nogometna utakmica Istra 1961-Rudeš

Dana 16.12. prilikom utakmice Istra 1961-Rudeš provesti će se humanitarna akcija pod nazivom „Forza Ivan“.

Ivan Pavletić je dugogodišnji djelatnik pulskog brodogradilišta Uljanik, koji je nedavno obolio od karcinoma i potrebna mu je svaka pomoć pri liječenju.  Ivan je otac 5-njeg djeteta i suprug koji ima želju sam skrbiti o svojoj obitelji, ali mu bolest to uvelike otežava.

NK Istra 1961 kao organizatori domaćih utakmica 1. HNL, prvotno su humanitarnu akciju htjeli usmjeriti Dini Pervan, našoj stolnotenisačici koja boluje od sarkoma, te joj je uslijed bolesti morala biti amputirana noga. Međutim, Dina se zahvalila i prepuna emocija zamolila je Nk Istru i njihove suorganizatore Fb Puljane humanitarce da pomoć usmjere na Ivana Pavletića. Kako je i sama rekla, ona za liječenje i neophodnu joj protezu, sredstava ima, te sigurno ima nekoga kome pomoć više treba!

Nk Istra i Udruga FB Puljani humanitarci pokreću humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za Ivana, te je prvo događanje u toj akciji spomenuta nogometna utakmica Istra 1961 – Rudeš, koja je na rasporedu 16.12 s početkom u 17,30.

Za tu prigodu odlučili su se za dva načina prikupljanja sredstava:

1. 100% novčanog prihoda od ULAZNICA namijenjeno je g. Ivanu Pavletiću

2. 100% prihoda LUTRIJE namijenjeno je djelatnicima Uljanika koji su duže vremena na bolovanju, te svima ostalima kojima je pomoć potrebna.

Bonovi za lutriju i ulaznice biti će u pretprodaji  13., 14. i 15.12., te na dan utakmice 16.12. na blagajni NK Istre i u FanShopu, a možete ih kupiti i na štandu u City mall-u  u petak, 14.12. od 16.00 do 21.00.

Organizatori Vas pozivaju da se u što većem broju odazovete na humanitarnu nogometnu utakmicu i na taj način pomognete i Ivanu, ali i ostalim obiteljima kojima je naša pomoć potrebna!

Pin It on Pinterest