U Vodnjanu održana 3. Božićna košarkaška zabava u organizaciji

U organizaciji Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan-Dignano, u utorak, 11.12.2018. godine, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Vodnjan, održana je, već tradicionalna, 3. Božićna košarkaška zabava, sportsko-rekreacijsko druženje kojemu su osim igrača i članova kluba prisustvovali i roditelji, prijatelji, predstavnici Grada Vodnjan – Dignano, Osnovne škole Vodnjan kao i mnogobrojna publika.

Tom su prigodom djeca, članovi kluba, podijeljeni u ekipe odigrali nekoliko međusobnih utakmica u različitim kategorijama, od „minibasketa“ pa sve do ekipe „starijih“. Budući da su utakmice bile zabavno-revijalnog karaktera mlađe su kategorije kao treneri vodili njihovi stariji suigrači koji su se na taj način imali prilike okušati u trenerskoj ulozi.

Nakon sportskog dijela programa u kojem su sudjelovali članovi i igrači kluba održane su još dvije revijalne utakmice i to već tradicionalna utakmica „Tate protiv Tate“ te ovogodišnja novina, utakmica u kojoj su snage odmjerili Tate i njihova djeca. Po završetku utakmica uslijedilo je natjecanje u „Slobodnim bacanjima“ namijenjeno za mame koje je kao i uvijek izazvalo veliki interes nazočnog gledateljstva a najuspješnije su mame dobile i zaslužene nagrade.       

Nakon završenog sportsko – rekreacijskog dijela programa uslijedilo je zajedničko fotografiranje svih članova i igrača Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan – Dignano te je nakon toga druženje nastavljeno u prijateljskom okruženju uz domjenak kojeg su i ove godine pripremile vrijedne mame.

Pin It on Pinterest