“Pričaj mi o Puli”

Društvo turističkih vodiča Pule je još  prije 2016. započelo s mini projektom “Pričaj mi o Puli”.  

To je besplatan obilazak grada namijenjen prvenstveno druženju mališana i generacije treće dobi, kao i svim njihovim prijateljima, susjedima, rođacima…
Cilj ovog projekta je naznačiti važnost međugeneracijskog druženja, boravka na otvorenom i važnost priča. Sudionici u grupi, tijekom obilaska, budu li htjeli, pozvani su da u kratkim crtama podijele svoja sjećanja na Pulu. 
 
DATUMI 2018.-2019.
razgledi započinju  u 10.00 sati ispred Arene i trajati će do 2 sata, uključuju Arenu, Povijesni muzej i završavamo u Memo muzeju  
27.12.2018.  
03.01.2019., 
05.01.2019. 
10.01.2019.

U slučaju lošeg vremena, razgled se odgađa za slijedeći datum o rasporedu.

 POTPORA i SUDJELOVANJE:     
“Pričaj mi o Puli” je i ove godine organiziran uz potporu Turističke zajednice Grada Pule a projektu sudjeluje i Arheološki muzej ( besplatan ulaz u Arenu ),  Povijesni muzej Istre i besplatan ulaz u Povijesni, a od ove godine sudjeluje i Memo Muzej, koji prikazuje pulsku svakodnevnicu od 50- do 80-tih, koji će sudionicima omogučiti besplatan ulaz u muzej.

NAJAVA:
Najava besplatnog vođenja za 13.01.2019. s početkom u 12.00 sati pod nazivom “UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU”

U sklopu projekta „Upoznaj svoju zemlju“ Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske će povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske,  dana 13. siječnja 2019. godine (nedjelja) s početkom u 12:00 sati organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a.

Konkretno, radi se o organizaciji besplatnih vođenja od strane lokalnih turističkih vodiča u svakom gradu, a sva vođenja uz turističke vodiče početi će u isto vrijeme. Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svi posjetiteljima i turistima.

Za prijavu je za potrebno je kontaktirati Zajednicu društava turističkih vodiča Hrvatske:

 Web stranica: https://www.guidescroatia.hr/

E-mail kontakt: touristguides.croatia@gmail.com

Pin It on Pinterest