NAJAVA NEKOLIKO POJAČANJA U ISTRI 1961: Iz Sochauxa stižu iskusni stoper te lijevi bek, možda i “liverpoolov Španjolac”

Veznjak Madger Gomes prošao je sve mlade selekcije španjolske reprezentacije (U-15, U-17 i U-18). Od 2014. bio je u omladinskom pogonu Liverpoola, 2017. prelazi u Leeds a prošlu polusezonu u Sochaux. Dvojac Galilea-Pavic, stoper i lijevi bek, hrvatskoj nogometnoj javnosti poznati su iz prošlogodišnjeg proljetnog Rudeša.

Uprava pulskog prvoligaša odlučila je, sukladno njenim najavama, značajno ojačati “zeleno-žutu” momčad. Nakon povremenog kamerunskog reprezentativca Daniela Ndija, koji ima iskustva igranja u najboljoj španjolskoj ligi, momčad Istre 1961 bit će osnažena s još nekoliko novih lica.

Prema informacijama, u redove Puljana, iz Sochauxa iz kojeg je grupacija Baskonia-Alaves izašla, stižu španjolski stoper Einar Galilea i lijevi bek, Austrijanac Markus Pavic, a mogao bi, prema svemu sudeći, i treći dosadašnji igrač Sochauxa. Međutim, ne kako se očekivalo Rafa Paez, već “liverpoolov” španjolski veznjak Madger Gomes. Sochaux, pak, ne pušta krilo Emanuela Andersona, koji je standardni prvotimac i ne daju mu “čiste” papire. No, nije isključeno da uprava pulskog kluba na Drosinu uskoro dovede još pokoje pojačanje, iako je zimski prijelazni rok specifičan.

Izvor: https://www.glasistre.hr

Pin It on Pinterest