Završen Prosinac u Puli – brojni bogati programi zabilježili izvrsne rezultate

150 programa tijekom 45 dana na 40 različitih lokacija, sažetak je manifestacije „Prosinac u Puli – Dicembre in città“ koja je ove godine bila u znaku glazbe, veselja i program za najmlađe. 20 programa u Istarskom narodnom kazalištu, 17 koncerata na Rocktarati, 15 programa u organizaciji Gradske knjižnice Pula, 11 koncerata na Tržnici okosnice su bogatog programa koji je kulminirao na Silvestrovo dočekom u podne sa popularnim Gustafima i više od 1000 posjetitelja na Trgu kralja Tomislava te navečer na Forumu s nastupom legendarne Crvene jabuke i oko 4.000 posjetitelja.

Program je protekao bez otkazivanja zbog povoljnih vremenskih uvjeta, a jedna od posjećenijih lokacija bila je Čarobna šuma na Giardinima u kojoj su mališani napisali više od 2.500 pisama Djeda Mrazu a on im odgovorio popratnim veselim pismom i diplomom. Ujedno su najmlađi iskazali najviše interesa za doček Sv. Nikole na Bunarini, doček Djeda Mraza na Portarati ali i na mnogobrojnim drugim plesnim i sportskim programima, odnosno predstavama i koncertima njihovih vršnjaka. 

Program koji je još uvijek aktivan i otvoren za posjetitelje je   klizalište na Trgu kralja Tomislava, na kojemu je klizalo više od 10.000 posjetitelja i koji će građanima biti na raspolaganju do 13. siječnja kada će povodom zatvaranja sezone klizanje biti besplatno. Blagdanska rasvjeta krasiti će grad do 15. siječnja.

Zahvaljujemo se mnogobrojnim posjetiteljima i organizatorima koji su svojim radom i trudom sudjelovali u manifestaciji.

Sažetak programa možete pogledati  u video uratku.

Pin It on Pinterest